Brugte biler hos Bilhuset Elmer i Helsingør og på Bornholm

Søgekriterier

Filter Alle biler på lager Ny Brugte biler

68 Resultater

Din søgning matchede ingen af vores resultater
Alle kategorier
Alle kategorier
Alle mærker
Alle mærker
Alle modeller
Alle modeller
Karosseri
Karosseri
Brændstof
Brændstof
Afdeling
Afdeling
Gearkasse
Gearkasse
Bilens farve
Bilens farve
Døre
Døre
Prisklasse
Bilens alder (år)
Km
Km
Motor
Motor
Sæder
 • Brugte Biler

  Bilhuset Elmer i Helsingør og på Bornholm

  Bilhuset Elmer i Helsingør og Bilhuset Elmer på Bornholm har altid et stort og bredt udvalg af brugte kvalitetsbiler. Vi har brugte biler i mange forskellige mærker. Hos os får du god service, finansiering og garanti.

  Når du handler brugt bil hos Bilhuset Elmer, kan du altid være sikker på en handel baseret på kvalitet og tillid.
  Vi har et stort udvalg af brugte biler til salg, og der kommer hele tiden nye spændende tilbud til.

  Alle vore brugte biler bliver gennemgået på vores autoriserede værksted, og alle biler står klargjort i fineste stand efter en tur i vores bilplejecenter.

  Hvis du er på udkig efter en brugt bil af højeste kvalitet, kan du med fordel handle hos Bilhuset Elmer.

  Kig vores brugtbil-liste igennem, og kontakt os endelig hvis du ønsker yderligere information, eller svar på dine spørgsmål.


  Nyere brugte biler

  Vi har altid et stort udvalg af næsten nye biler til omgående levering i vores afdeling i Helsingør og Bornholm.
  Kom gerne forbi og prøvekør en af vores næsten nye brugte biler.  Kontakt vores afdeling i Helsingør for prøvekørsel af den ønskede brugte kvalitetsbil


  Kontakt vores afdeling på Bornholm for prøvekørsel af den ønskede brugte kvalitetsbil


  Velkommen hos Bilhuset Elmer – din pålidelige partner inden for køb af brugte biler i Helsingør. Hos os forener vi ekspertise, kvalitet og en passion for biler, og det afspejles i vores udvalg af brugte biler til salg. Uanset om du er på jagt efter en elegant bybil, en robust SUV eller en driftsikker familiebil, vil vores varierede udvalg imødekomme dine kørebehov.

  Vi tilbyder et omfattende udvalg af brugte biler fra anerkendte mærker, der er blevet omhyggeligt inspiceret for at sikre, at de lever op til vores strenge kvalitetsstandarder. Bilhuset Elmer i Helsingør forhandler f.eks. brugte Citroën biler, brugte Peugeot biler, brugte Fiat biler, brugte Kia biler, brugte Toyota biler, brugte Opel biler, brugte Hyundai biler, brugte Ford biler, brugte Mazda biler, brugte Audi biler og mange flere gode bilmærker.
  Hos Bilhuset Elmer går vi op i at skabe en positiv købsoplevelse for vores kunder. Vores dedikerede team af bilrådgivere står klar til at lytte til dine behov, besvare dine spørgsmål og guide dig i retning af den perfekte brugte bil, der opfylder dine krav og forventninger.

  Udforsk vores showroom i Helsingør og lad os guide dig gennem vores varierede udvalg af brugte biler. Bilhuset Elmer er din bilpartner, der går ud over forventningerne for at sikre, at du kører afsted med drømmebilen. Oplev køreglæde og personlig service hos Bilhuset Elmer i Helsingør – vi leverer brugte kvalitetsbiler og en skræddersyet købeoplevelse.

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/S


Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer