Se den nye Mustang Bullitt hædre den originale model fra 1968

26-03-2019

Den nyligt lancerede Ford Mustang Bullitt agerer nu hovedperson i en stilren video, der oser af underspillet coolness og trækker tråde til originalmodellen, som Bullitt hædrer.


Ford Mustang Bullitt tipper med hatten til filmen ’Bullitt’ fra 1968, hvor Steve McQueen sad bag rattet i den ikoniske Ford Mustang GT Fastback fra samme år og fræsede San Franciscos gader tynde i en af filmhistoriens mest episke biljagter, som varer intet mindre end 10 minutter.


I forbindelse med Mustang Bullitts lancering i Danmark har Ford Danmark fået lavet en video af det kreative film- og tv-produktionsselskab Make Sense Film. Resultatet er en video, der indkapsler Bullitt-modellens underspillede, muskuløse træk på fornem manér med et stilbevidst og melankolsk visuelt udtryk.


Rammerne dannes blandt andet med blåtonede nuancer, detaljerede skud af Bullitts særlige features, langsom klipning og ikke mindst en drømmelignende sekvens, hvor specialudgaven står side om side med originalen – elementer, der alle komplementerer Bullitts særlige DNA og giver en snert af San Franciscos gader.


Læs mere om Ford Mustang Bullitt i Fords pressekit


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/S


Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer