25 år med Ford GLOBE

05-07-2021

I dag er en helt særlig og festlig dag i Ford Europa. I dag er det 25 år siden Ford GLOBE, den interne gruppe for  homoseksuelle og biseksuelle i Ford, blev etableret. Initiativet kom fra tre tyske Ford-medarbejdere, der blev inspireret af grundlæggelsen af Ford GLOBE i USA et par år tidligere.

På daværende tidspunkt var det ganske usædvanligt, at en stor virksomhed i Tyskland stod for sådan et initiativ. I dag ser situationen helt anderledes ud, og de tre tyske medlemmer har nu fået selskab af over 850 andre Ford-medarbejdere fra hele verden. Gruppen har haft stor betydning internt i Ford, hvor den har været med til at sætte fokus på mangfoldighed og lige rettigheder for alle. Ford GLOBE har desuden inspireret andre virksomheder til at oprette lignende interne grupper til deres LGBTQIA-medarbejdere.

- Som en global virksomhed kan Ford hjælpe med at øge bevidstheden om, at menneskerettigheder gør sig gældende overalt – på alle tidspunkter og for alle, naturligvis også for LGBTQIA-personer. Vi, som mindretal, har brug for at kæmpe for og forsvare vores rettigheder globalt og være synlige. Dem, der råber op, kan høres og hjælpe med at skabe positiv forandring, siger Eva Reifschneider, GLOBE i Tyskland.

Ford tilbyder i øjeblikket et undervisningsprogram med udgangspunkt i seksuel orientering og kønsidentitetsproblemer, og derudover har man et særligt velkomstprogram for at sikre en god integration af transgender-medarbejdere.

- I Ford yder vi omsorg for hinanden og sikrer os, at enhver Ford-medarbejder føler sig respekteret og værdsat. Når vi kan være vores autentiske selv på arbejdet, gør vi vores bedste arbejde, siger Peter Godsell, vicepresident, HR, Ford Europa.

Ford GLOBE er en af flere medarbejdergrupper, der yder støtte til Ford-medarbejdere.


PRESSEMEDDELELSE - 1 JULI 2021 15:21

Kilde: MyNewsDesk


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/S


Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer