Ford Mustang Mach-E kåret til årets elbil af magasinet ’Car and Driver’

13-07-2021

Mustang Mach-E har netop vundet titlen som årets elektriske bil i den amerikanske ’ EV of the Year’ – en konkurrence udelukkende for elbiler. Her kæmpede Fords første fuldelektriske bil mod elbiler fra blandt andet Tesla, Audi og Volvo.

Det er første gang det amerikanske magasin ’Car and Driver’ uddeler prisen ’EV of the Year’. Forud for uddelingen har det været muligt at nominere alle elbiler, der er til salg i USA på nuværende tidspunkt. Mustang Mach-E konkurrerede blandt andet imod tre forskellige Tesla-modeller, Audi E-Tron, Volvo XC40 og Porsche Taycan. Igennem tre uger blev alle bilerne blev testet i alt fra opladning til deres køreegenskaber – blandt andet ved at køre en strækning på mere end 2000 km. På baggrund af disse test kan Mustang Mach-E altså nu kalde sig den stolte vinder.

- Vi er overbeviste om, at når en bilproducent skal omvende folk fra at være kritiske overfor elbiler til at være fan af elbiler, så er der ikke noget bedre valg end Mustang Mach-E. Den er præcis det amerikanerne elsker – den er smuk, designet er bemærkelsesværdigt og dens rækkevidde og hurtige opladningstid er meget konkurrencedygtigt, siger Sharon Carty, chefredaktør, Car and Drive.


PRESSEMEDDELELSE - 9 JULI 2021 16:27

Kilde: MyNewsDesk


Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Mustang Mach-E

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/S


Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer