Ford E-Transit lander snart hos Ford Helsingør og Ford Bornholm

29-06-2022

Der er ikke længe til at Fords helt nye og 100 % elektriske varebil lander hos Bilhuset Elmer, Ford i Helsingør og på Bornholm. 

Fords nye og 100 % elektriske varevogn går ikke på kompromis med ydeevne - du får et 400-volts batteri med 68 kWh brugbar effekt. Med denne bæredygtige varebil skal du aldrig bekymre dig om miljøzoner og får en elektrisk rækkevidde på 317 km1)


FordPro til Ford E-Transit

Med Ford E-Transit får du et forbedret niveau af standardudstyr, avancerede førerassistancesystemer og naturligvis med en bred vifte af Ford Pro løsninger, der blandt andet også omfatter opladningssupport med Ford Pro Charging. Læs mere om FordPro her

[1)]Baseret på fuld opladning. Den nævnte rækkevidde er for den bedst ydende variant, medium akselafstand, mellemhøjt tag Cargo Van, 390-serien og hastighedsbegrænset til 90 km/t. Målrettet estimeret rækkevidde gælder for en tilgængelig konfiguration (og er baseret på CAE-modellering ved hjælp af WLTP-testprocedure). Den faktiske rækkevidde varierer med forholdene såsom eksterne påvirkninger, køreadfærd, køretøjets vedligeholdelse, litium-ion-batteriets alder og tilstand.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/SAnmeldelser