Ford: Mere eventyrlysten end nogensinde før

19-12-2022

Hvad er det første, du kommer i tanke om, når du hører bilmærket ’Ford’? For mange af Fords kunder, er det historiske bilmærke forbundet med kvalitet, pålidelighed og innovative biler. Alt sammen gode kvaliteter, men nu vil Ford gøre op med den pragmatiske tankegang, som mærket ofte bliver forbundet med.

Det skabte både store smil, undren og i nogle tilfælde vrede, da Ford lancerede den elektriske Ford Mustang Mach-E for et par år siden. Indtil da hang det ikoniske Mustang-navn uløseligt sammen med en brølende motor og ikke en lydløs elektrisk bil med batteri. De mange reaktioner kom ikke som nogen overraskelse for Ford. Faktisk bød Ford dem hjertelig velkommen, da de var startskuddet til en ny begyndelse, og Fords rejse mod en elektrificeret fremtid.

Lanceringen af Mustang Mach-E var med til at kickstarte en anden følelse og energi omkring Ford, og det er den nye energi, som Ford ønsker at styrke fremadrettet.

Ford er amerikansk. Ikke bare som mærke, men også i Fords mentalitet og selvforståelse. At være amerikansk betyder også, at Ford er oprørsk og kompromisløs. Ford er defineret af en eventyrlysten ånd, og det er netop den ånd, der i endnu højere grad vil være en del af Fords transformation de kommende år.

Ford står overfor en spændende fremtid, og den elektriske rejse er i fuld gang med lanceringen af nye elektriske modeller. Det elektriske modelprogram er en del af Fords globale plan om at reducere CO2-udledningen markant med et konkret mål om, at Fords fabrikker, distribution og leverandører skal være CO2-neutrale i 2035.

At være eventyrlysten vil i endnu højere grad afspejle sig i alt, hvad Ford gør fremadrettet. Fords eventyrlystne ånd mærkes for eksempel helt tydeligt i Ford Bronco, der kommer til Danmark næste år.

Se selv her. Kan du mærke det?

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 16 DECEMBER 2022 16:58

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/S


Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer