Ford Kuga er Danmarks mest solgte Plug-In Hybrid - se her hvorfor

16-02-2023

Ford Kuga er for tredje år i træk udnævnt som Danmarks mest solgte Plug-In Hybrid og er derfor markedsførende indenfor feltet af Plug-in Hybrider i Danmark. Kuga klarer sig også godt uden for feltet af Plug-in Hybrider og er udnævnt som den 2. mest solgte bil i Danmark i 2022 kun overgået af den anden Ford model Transit Custom. 

I 2022 blev der solgt 3.356 enheder af Ford Kuga i Danmark. Dette er ikke uden grund da Ford Kuga har modtaget en hel del priser og gode anmeldelser siden dens ankomst i 2020. Siden dens ankomst har den været den mest solgte plug-in hybrid med næsten 14.000 solgt i hele perioden. 

Kuga PHEV på nr. 1 podie

Test af Ford Kuga 

Det er ikke uden grund af Ford Kuga for 3. år i træk har de flest solgte antal enheder af plug-in hybrider. Med en kombination af gode køreegenskaber, masser af udstyr og lækkert design, har Ford Kuga taget kunderne med storm siden lanceringen. Kuga er bl.a. blevet rost for at være "en af de mest veludstyrede og rummelige SUVer til en yderst skarp pris" (Kilde: Avisen.dk). FDM skriver ligeledes rosende om den avancerede elmotor: "Den stærke elmotor er kraftig nok til at drive bilen frem ved hastigheder op til 135 km/t., men skal det gå hurtigt, arbejder benzin- og elmotoren side om side, og så har man alle kræfterne til rådighed." (Kilde: FDM). 

Ford Kuga blev også kåret til Årets Familiebil i 2021 ved Auto Awards og var samme år Danmarks mest solgte bil

Læs flere anmeldelser her

God leasingpris

I et marked der er præget af Teslas seneste prisnedsættelser skiller Ford sig ud med en god leasingpris på den populære Ford Kuga som kan fås til 3.995 kr. pr. måned uden udbetaling. Læs mere om leasingtilbuddet her. Til den pris for du en topmodel nemlig den udstyrsspækkede ST-Line med X-pakken og Black Agate metalfarve. Prisen gælder for en leasingperiode på 12 måneder og 15.000 km. Se alle priserne her. Hvis du vil have flere kilometer eller du har et andet kørselsbehov så kontakt os for tilbud.

Kuga PHEV privatleasing

Se alle priserne her.

Læs mere om leasingtilbuddet her.

Følg Ford Helsingør og Ford Bornholm på 

  • Facebook
  • Facebook


Alle tal er fra bilstatistik.dk

Kuga 2.5 PHEV 225 hk ST-Line X CVT Aut MY23.25. 100,0 km/l, CO2-udledning 22 g/km. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. 12 mdr. Samlet betaling i perioden: kr. 47.940.

Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende for biler med salgskontrakt senest d. 31.03.2023 eller så længe lager haves, og gælder ved registrering i 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.280 og 30 dages gratis Ford Forsikring som tilbydes alle private kunder ved køb og leasing af nye biler. Forhør dig hos en Ford forhandler. *Såfremt bilens CO2 niveau stiger ved valg af ekstraudstyr kan halvårlig ejerafgift stige og samtidig påvirke leasingydelsen.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/SAnmeldelser