Mustang på ’Goodwood Festival of Speed’

Ford præsenterer vanvittig Mustang på ’Goodwood Festival of Speed’

11-07-2023

I denne uge sparkes den årlige ’Goodwood Festival of Speed’ i gang i Storbritannien, og igen i år står Ford klar med flere iøjnefaldende nyheder.

Der er meget at glæde sig til ved dette års Goodwood Festival, når den fire dage lange motorfestival igen afholdes nær Chichester. Her samles tusindvis af entusiastiske bilfans for at opleve alverdens biler konkurrere på racerbanen og blive præsenteret ved udstillingsshows. Igen i år disker Ford op med flere nyheder, når tilskuerne blandt andet kan opleve den vanvittige Mustang GT3, Mustang Dark Horse, mens de også vil kunne se den nye Ford Explorer.

Ny Mustang fra Ford Performance

I sidste måned kunne Ford afsløre nyheden om det nyeste medlem af Mustang-familien – den vilde Ford Mustang GT3. Den Ford Performance-udviklede racerbil blev afsløret i forbindelse med 100 året for motorløbet, Le Mans, hvor den netop skal deltage i næste års løb. Inden da kan den for første gang opleves på Goodwood Festival, hvor dens brølende V8-motor uden tvivl vil give tilskuerne en oplevelse, de sent vil glemme.

- Mustang er en bil, der kan vække følelser som ingen anden. ’Goodwood Festival of Speed’ er vært for nogle af de mest passionerede bilentusiaster i verden, så at afsløre vores nyeste medlem af Mustang-familien netop her, er et match made in heaven, siger Darren Palmer, Vice President, Electric Vehicle Programs, Ford Model e.

Racerbilen Mustang GT3 er baseret på personbilen ’2024 Mustang Dark Horse’, der også vil kunne oplevelses på festivalen.

2024 Mustang Dark Horse

Kom på eventyr med Ford Explorer
Tidligere i år afslørede Ford den næste elektriske personbil, Ford Explorer, der på mange måder er en Ford født på ny. Den mellemstore SUV kombinerer den amerikanske arv med tysk teknik, og så er den Fords første elbil, der er produceret i Europa.
Den nye elbil gæster altså også Goodwood Festival, hvor tilskuerne vil være blandt de første til at opleve bilen og dens lækre design på nært hold. For eksempel har bilen en 15” justerbar SYNC Move touchskærm, en 17 liter stor MegaConsole og et fleksibelt bagagerum på cirka 450 liter. Der er med andre ord masser af spændende features at se frem til ved den nye Ford Explorer, der forventes leveret til de første kunder i Europa i første halvår af 2024.

Læs mere om Ford Explorer og reserver din plads for at få eksklusiv adgang til at bestille den nye 100 % elektriske Explorer, når den lanceres senere i år.

Ford Explorer

Goodwood Festival of Speed afholdes fra den 13.-16. juli. Udover Mustang GT3, 2024 Mustang Dark Horse og Explorer vil det også være muligt at opleve Fords rallybil, M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1.

Læs mere om Goodwood Festival of Speed.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 11 JULI 2023 10:00

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/S


Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer