Ny Ford Puma er klar til fremtiden

Ny Ford Puma er klar til fremtiden

07-02-2024

Ford Puma kommer nu i et nyt og lækkert design med seneste teknologi, der tager dig med ind i fremtiden – selvfølgelig helt uden at gå på kompromis med de karakteristiske køreegenskaber i den lille familiebil.

Ford Puma er ikke bare en bil, der bringer dig fra a til b. Den rummelige familiebil er kendt for dens styretøj og undervogn, der med sine sportslige køreegenskaber giver et smil på læben hos enhver, der sætter sig bag rattet. Puma indbyder med andre ord til sjov kørsel, og det gør sig absolut også gældende i den nye Puma1, der har fået lidt af en overhaling.

Ny Ford Puma SUV eksteriør

Udvendigt er Puma fortsat en af de flotteste små SUV’er i gadebilledet. Nye alufælge, nye forlygter, mørktonede sideruder og hajfinne antenne, er blot nogle af de ting, du kan glæde dig over ved den nye Puma. Indvendigt venter et helt nyt design med blandt andet en stor touchskærm og smart digital instrumentering, nøglefri start, justerbart armlæn mellem forsæderne og avancerede førerassistencesystemer.

Kabinen har fortsat et stilfuldt design, der giver et behageligt og roligt miljø for bilens passagerer, mens det er blevet endnu nemmere for dig, der sidder bag rattet. For eksempel er bilens skærme designet således, at de er vinklet mod føreren, mens antallet af fysiske knapper er minimeret for at skabe en rar atmosfære i kabinen.

Ny Ford Puma SUV interiør

Bilens 5G-modem sørger for at holde dig opdateret om trafiksituationen, så du kommer frem hurtigst muligt, mens avancerede førerassistencesystemer som blandt andet trafikskiltegenkendelse hjælper dig til en optimeret og behagelig kørsel.

- Vores kunder har delt deres begejstring for den flotte og kompakte Puma, og de finder konstant nye måder, hvorpå de for eksempel anvender den praktiske MegaBox i bagerummet. De har også efterspurgt et interiør med ægte wow-effekt og mere avanceret konnektivitet, der tager den nye Puma til et helt nyt niveau. Og det er præcis dét, vi har givet dem, siger Jon Williams, general manager, Ford Blue.

Ford Puma er designet i Europa og bliver produceret på Fords fabrik i Rumænien.
Senere i år afsløres den 100% elektriske Ford Puma2.

Teknologi der gør hverdagen nemmere

Den nye Puma har to store skærme - en skærm integreret i det digitale instrumentpanel på 12,8” og en central touchskærm på 12”. Ved hjælp af skærmene holdes du opdateret om alt fra bilens hastighed og navigation, mens det samtidig er her, du kan justere varmen i dit sæde og regulere indeklimaet, mens du også kan gøre brug af bilens SYNC4 infotainmentsystem3.

Ny Ford Puma SUV interiør infotainmentsystem

Den seneste generation af SYNC4 infotainmentsystemet er trådløst kompatibelt med Android Auto og Apple CarPlay4, og det giver dig de bedste forudsætninger for at holde dig forbundet med omverdenen. Systemet er desuden stemmestyret, hvilket gør det endnu nemmere at anvende i hverdagen.

Med førerassistencesystemerne bliver det endnu mere behagelig at sidde bag rattet i den nye Puma. For eksempel hjælper Fords seneste generation af den adaptive fartpilot dig særlig på de længere ture, blandt andet ved at holde bilen i midten af vejbanen. Derudover foretager systemet automatiske opbremsninger i blandt andet vejkryds eller bremser ned og holder afstand til forankørende biler.

Ny Ford Puma SUV fælge og lygter

Bilens nye forlygter kommer i et flot nyt design med tilgængelig LED-teknologi, og kan blandt andet fås med blændfrit fjernlys. Derudover følger et kamerabaseret fjernlys vejen, hvilket giver optimal lysdækning af sving, hvor du vil kunne orientere dig endnu bedre med hjælp af teknologien.

Ny Ford Puma SUV tomt bagagerum

Puma er stadig meget praktisk, når det kommer til bagagerummet. Den unikke 80 liter store MegaBox gemmer sig i bilens gulv i bagagerummet og skaber endnu mere plads, mens den samtidig opbevarer dine indkøbsposer sikkert. I bilen er der plads til fem personer, mens du i bilens rummelige bagagerum, på mere end 450 liter, kan få plads til bagage, hundebur eller hvad, du må have brug for.

Ny Ford Puma SUV bagagerum med golfudstyr

Modelprogrammet for den nye Ford Puma er gjort overskueligt med kun fem varianter. Den er tilgængelig som mild hybrid med Fords 1,0 liters EcoBoost motor1 i varianterne Titanium, ST-Line X og ST. Priserne for Puma Titanium begynder fra 289.990 kr. for 125 hk med manuelt gear. Derudover kan du opgradere til 155 hk og syvtrins automatgear. Det samme gør sig gældende for den mere udstyrstunge ST-Line X variant, hvor priserne begynder fra 304.990 kr.

Ny Ford Puma SUV parkeret med by i baggrund

Puma ST med 170 hk og syvtrins automatgear kan blive din fra 439.990 kr. Alle varianter er tilgængelige i seks forskellige farver – herunder den helt nye ’Puma Cactus Grey’.

Obs.: Danske priser og mere info er tilgængelig på Fords danske hjemmeside i eftermiddag.
Nedenfor finder du flere detaljer om Puma i vores danske tech spec.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 7 FEBRUAR 2024 10:02

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside

1 Puma 125 hk 1,0 l. EcoBoost Hybrid 6-trins manuel transmission CO2-udledning 121-122 g/km og brændstofforbrug 18,5 km/l WLTP. Puma 155 hk 1,0 l. EcoBoost Hybrid Powershift DCT-7 automatisk transmission CO2-udledning 128-129 g/km og brændstofforbrug 17,5 km/l WLTP. Puma ST 1,0 l. EcoBoost Hybrid Powershift DCT-7 automatisk transmission CO2-udledning 136 g/km og brændstofforbrug 16,7 km/l WLTP. CO2-emissions- og brændstofeffektivitetsintervaller kan variere afhængigt af modellen, der tilbydes på de enkelte markeder. Det deklarerede WLTP-brændstof-/energiforbrug, CO2-emissioner og elektrisk rækkevidde er bestemt i henhold til de tekniske krav og specifikationer i de europæiske forordninger (EF) 715/2007 og (EU) 2017/1151 som senest ændret. De anvendte standardtestprocedurer muliggør sammenligning mellem forskellige modeller og forskellige producenter. 

2 Officielt homologeret rækkevidde vil blive offentliggjort tættere på lanceringen og vil være i overensstemmelse med Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP). Oplyst rækkevidde (tilsigtet målværdi ifølge WLTP) kan opnås med et fuldt opladet batteri - afhængig af den eksisterende serie og batterikonfiguration. Den faktiske rækkevidde kan variere på grund af forskellige faktorer (f.eks. vejrforhold, kørestil, ruteprofil, bilens tilstand, alder og lithium-ion-batteriets tilstand). 

3 Kør ikke, mens du er distraheret, eller mens du bruger håndholdte enheder. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Nogle funktioner kan være låst ude, mens bilen er i gear. Ikke alle funktioner er kompatible med alle telefoner. 4 Kræver telefon med aktiv datatjeneste og kompatibel software. SYNC 4 kontrollerer ikke tredjepartsprodukter, mens de er i brug. Tredjeparter er alene ansvarlige for deres respektive produkter.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/S


Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer