Fords nye elbil: Ford Explorer er en klar danskerfavorit med priser fra 299.990 kr.

Fords nye elbil: Ford Explorer er en klar danskerfavorit med priser fra 299.990 kr.

26-03-2024

Fra i dag er det muligt at bestille den nye Ford Explorer. Med en imponerende rækkevidde på op til 602 km1, markant design, masser af udstyr som standard, fede features og virkelig skarpe priser, er det svært ikke at falde pladask for Fords nye 100 % elektriske SUV.

Ventetiden er forbi og fra i dag kan du bestille den nye Ford Explorer fra 299.990 kr. Fords nyeste elbil er tilgængelig i to varianter – Select og Premium, og den er på mange måder en Ford født på ny. Ford Explorer kombinerer den amerikanske arv med tysk teknik, da bilen er Fords første 100 % elektriske personbil, der er produceret i Europa - og til Europa. 

Ford Explorer

Designet til alle slags eventyr

Som navnet antyder er Ford Explorer skabt til eventyr. Bilens design og rummelighed gør den ideel, uanset om du er til bykørsel eller eventyr med hele familien på bagsædet.

Fra 299.990 kr. kan du sætte dig godt til rette i den baghjulstrukne Ford Explorer Select, der har en standard rækkevidde på op til 384 km2. For blot 40.000 kr. mere kan du tage springet over i samme variant med udvidet rækkevidde, så du får op til hele 602 km1 på batteriet.

Ford Explorer Select3:

  • Explorer Select med 170 hk, baghjulstræk med standard rækkevidde på op til 384 km koster fra 299.990 kr.
  • Explorer Select med 286 hk, baghjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 602 km fra 339.990 kr.
  • Explorer Select med 340 hk, firhjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 566 km fra 359.900 kr.

Ford Explorer Premium3:

  • Explorer Premium med 286 hk, baghjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 572 km fra 359.990 kr.
  • Explorer Premium med 340 hk, firhjulstræk med udvidet rækkevidde på op til 532 km fra 379.990 kr.

Ford Explorer bagfra

Store forventninger til Ford Explorer

Ford Danmark går et ekstra spændende år i møde med lanceringen af den nye Ford Explorer.

- Der er ingen tvivl om, at vi har rigtig store forventninger til Ford Explorer. Vores kunder kan se frem til en elbil, der er helt i front på både rækkevidde og opladningstid, og som er proppet med en masse standardudstyr og teknologi, der gør kørslen ekstra komfortabel for vores kunder, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

I 2023 nåede den danske elbilbestand en historisk milepæl med 200.000 elbiler i Danmark. Mere end syv procent af den danske bilbestand udgøres dermed af elbiler, og forventningerne til i år er ikke mindre af den grund.

Ford Explorer Select eller Premium

Ford har gjort det simpelt med to varianter af Ford Explorer med en Select og en Premium variant, og uanset dit valg af drivlinje, kan du være sikker på, at din bil er toptunet med hensyn til komfort og sikkerhed.

Ford Explorer fra siden

Som standardudstyr i Explorer Select får du blandt andet 19” alufælge, LED-lygter for og bag, nøglefri adgang og start, bakkamera, opvarmede forsæder og rat, 12-vejs el-justerbart førersæde i Sensico kunst-dellæder med lændemassage, 14,6” justerbar SYNC Move touchskærm og meget mere.

For 20.000 kr. ekstra kan du rykke fra en Select over i en Premium, der er opgraderet med endnu mere lækkert standardudstyr. For eksempel 20” alufælge, B&O Premium audio system, fuldt kunstlæder på sæderne, håndfri el-bagklap, adaptive matrix LED-forlygter og ambientebelysning i regnbuens farver i bilens døre, midterkonsol og soundbar. 

Ford Explorer forfra

Intelligent og stilfuld
Ford Explorer er udstyret med et lithium-ion nikkel mangan kobolt (NMC) batteri, og med en opladning på cirka 25 minutter fra 10-80 %4 er du hurtig klar til dit næste eventyr i den nye Ford Explorer. Med ’Ford BlueOval Charge’ kan du for eksempel benytte dig af de mere end 600.000 ladepunkter i Europa5 via FordPass-appen, hvilket også inkluderer lynladestationer fra IONITY.

Ford Explorer til opladning

Det er ikke kun opladningen af Ford Explorer, der går hurtigt. Explorer kan accelerere hurtigere end en Ford Performance Focus ST, og med 340 hk kan den firhjulstrukne variant gå fra 0-100 km/t på bare 5,3 sekunder. Samme variant kan desuden trække op til 1.200 kg6på krogen.

Bilens intelligente køreindstillinger sikrer en behagelig køreoplevelse uanset vejens underlag. I den baghjulstrukne Ford Explorer kan du vælge mellem indstillingerne, ’Normal’, ’Eco’, ’Sport’ og en individuel indstilling, som du selv kan sammensætte på baggrund af dine egne præferencer. I den firhjulstrukne Ford Explorer er ’Traction’ køreindstillingen desuden også tilgængelig.

Indvendigt i Ford Explorer er der masser af komfort, spændende features og smarte detaljer. Udover nøglefri adgang og start har bilen også ’Easy Start’, hvilket betyder at bilen automatisk tænder, idet du sætter dig i bilens forsæde og blot har bilnøglen i lommen.

Ford Explorer interiør

Mellem bilens forsæder kan du opbevare din computer, vandflasker eller andet i den 17 liter store MegaConsole. En 14,6” SYNC Move justerbar touchskærm kan hæves eller skænkes efter dit behov, mens skærmen samtidig dækker over et lille opbevaringsrum, hvor du sikkert kan opbevare din telefon eller pung. Når du forlader bilen, og bilen låses, bliver rummet også automatisk låst.

Ford Explorers bagagerum på 450 liter er ikke bare rummeligt, men også særlig smart, da det kan justeres i højden, så læssekanten ændres, og der dermed skabes endnu mere plads til opbevaring.

Ford Explorer skærm

Sikkerhedsudstyret er naturligvis også helt i top i bilen med adskillige førerassistance-systemer med bl.a. Bind Spot information System (BLIS), intelligent adaptiv fartpilot, trafikskilt genkendelse og udstigningsalarm, som aktiveres ved risiko for kollision fra vejkant. Parkeringssensor for og bag samt bakkamera er naturligvis også standard.

Ford Explorer er tilgængelig i lanceringsfarven - metalfarven ’Arctic Blue’, som er tilgængelig uden omkostninger, og derudover også i ’Frozen White’ samt metalfarverne ’Magnetic’, Agate Black’, ’Blue My Mind’ og ’Lucid Red’ som alle fås mod en merpris.

Ford Explorer kørende over bro

Bestil din Ford Explorer i dag og få fri strøm i 12 mdr.

Ford har åbnet for bestilling af Ford Explorer fra i dag, og du kan nu være blandt de første til at bestille bilen. Ford forventer, at de første europæiske leveringer vil finde sted i sensommeren2.

Netop nu får du en særlig god pris på opladning, når du køber en ny Ford Explorer. Du får nemlig 12 måneders ubegrænset opladning med Clever frem til d. 30. juni 20247. For kun 2.499 kr. kan du anskaffe dig en installeret ladeboks der hjemme eller blot benytte dig af Clevers ladenetværk rundt i landet med mere end tilgængelige 33.000 ladepunkter.

Læs mere om Explorer og bestil den her.


Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 26 MARTS 2024 15:30

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside

OBS: Bilen kan være vist med ekstraudstyr. 

1 Baseret på fuld opladning af Ford Explorer Select RWD med udvidet rækkevidde, 602 km. Estimeret rækkevidde ved hjælp af Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). De viste tal er af sammenlignelighedsformål og bør kun sammenlignes med andre køretøjer, der er testet efter de samme tekniske procedurer. Den faktiske rækkevidde varierer på grund af faktorer som temperatur, køreadfærd, ruteprofil, vedligeholdelse af bilen, lithium-ion-batteriets alder og tilstand. 

2 Ford Explorer Select med standard rækkevidde på op til 384 km koster fra 299.990 kr. Vær opmærksom på at denne variant kan bestilles hos din lokale forhandler, produktionsstart er primo 2025, med forventet levering i 2. kvartal 2025. De resterende Ford Explorer varianter kan bestilles fra i dag med forventet levering fra anden halvdel af 2024 og frem. 

3 Estimeret rækkevidde ved hjælp af Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP). De viste tal er af sammenlignelighedsformål og bør kun sammenlignes med andre køretøjer, der er testet efter de samme tekniske procedurer. Den faktiske rækkevidde varierer på grund af faktorer som temperatur, køreadfærd, ruteprofil, vedligeholdelse af bilen, lithium-ion-batteriets alder og tilstand. For Select RWD standard rækkevidde er det forventede tekniske data og afhænger af den endelige homologering. 

4 Ved opladning af Ford Explorer 170 hk RWD SR med kW DC-lader. 

5 Ladepunkter i 36 europæiske lande. 

6 Maks. anhængervægt varierer baseret på last, bilens konfiguration, tilbehør og antal passagerer. 

7 Tilbuddet gælder fra d. 26.03.24 t.o.m. d. 30.06.2024. Efter gratisperioden fortsætter dit Clever abonnement som et betalingsabonnement, men kan selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden. Abonnementspris efter 12 mdr. er 799kr./md. + evt. energitillæg. Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. 

Ladeboks og Tilbagebetaling: Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling 

Installation: clever.dk/installation. Ekstraomkostninger kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. 

Krav til installation ved udskiftning: clever.dk/udskift-ladeboks

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Bilhuset Elmer A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Bilhuset Elmer A/S


Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer